Om mig

Om Rosemarie Maiyanne Sølvi Nielsen

All for the Music

 

Navnet fandt jeg på for 25 år siden, da jeg syede tøj for andre, for at tjene penge til mine musikstudier. Navnet skulle minde mig om hvorfor jeg sad og syede. Samtidig har navnet også en anden betydning for mig, nemlig den flow tilstand man kan være i, når man er fuldstændig optaget af at være inde i musikken, det være sig som sanger, instrumentalist eller lytter. Denne tilstand er for mig lig med kærligheden i musikken og grunden til at jeg altid har elsket at arbejde med musik.

Jeg er født 1963 i Danmark og flyttede til Sverige i 2011. Jeg er svensk gift og har et lille barn.

 

2015 har jeg startet min egen virksomhed All for the Music, hvor jeg tilbyder musikterapi, samt life- og stemme coaching.

 

Netop nu har jeg opgaver inden for voksen-psykiatrien, hvor jeg arbejder med støtte til småbørnsforældrer med psykisk sygdom. Desuden har jeg inden for rehabilitering af psykiatriske patienter en gruppeterapi. Foruden disse har jeg private klienter og elever som jeg modtager i mit hjem i Tullinge samt på Musikterapicentrum på Grevgatan 43 i Stockholm.

 

Mit speciale er stemmen som terapeutisk redskab, som du kan læse mere om under ...link....

Jeg er selv uddannet sanger hos blandt andet Birgit Bastian, Anne Rosing Schou, Cathrine Sadolin og Marie Bergman, og har altid været interesseret og fascineret af hvordan kroppen, åndedrættet og stemmen er forbundet til følelserne. Denne interesse har bragt mig gennem både den klassiske og den såkaldt rytmiske sangtradition, samt i forbindelse med Yoga, ChiGong og mindfulness.

 

I mit arbejdsliv har jeg i mange år virket som musiklærer på både aften og musikskoler, hvor jeg har undervist i rytmik, kor og sang og jeg har undervist elever i alle aldre, fra 3 mdr. til 90 år. Jeg har en bachelor i musikvidenskab fra Købenshavns Universitet (2003) og en efteruddannelse i rytmik med Lotte Kærså fra Det Rytmiske Konservatorie i København (2001).

 

Da jeg i 2006 gik ned med stress og udbrændthed, skiftede jeg branche i nogle år og arbejdede fra 2006 til 2011 på Copenhagen Business School. Først i ledelsessekretariatet med administration og arbejdsmiljø. Siden på det Internationale kontor hvor jeg rådgav og vejledte udenlandske studerende og ansatte. I den tid tog jeg også en master i voksen uddannelse på Roskilde Universitet (2009), inden musikken igen kaldte og jeg i 2009 mødte min kommende svenske mand på et sangskriverkursus.

 

Dette ledte til at jeg genfandt en gammel drøm om at beskæftige mig med den psykologiske side af musik og sang. 2011 kom jeg ind på Musik och Hälsa på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm og siden Musikterapeutuddannelsen, der afsluttedes 2015.

 

For fuldstændigt CV klik her

All for the music

Musikterapi, life- og stemmecoaching

Musikterapeut medlem af SAM Rosemarie Maiyanne Sølvi

Örnbergsvägen 70, 146 40 Tullinge, SE

Mobil +46 723 066 799 eller +45 26 27 82 58

mail: allforthemusic@Hotmail.com